Paviljoni za vse priložnosti

Velik izbor paviljonov za vašo zabavo.

Prihajajo vroči dnevi, vi pa nimate sence. Izberite hitro in enostavno rešitev – postavitev paviljona 3×3 m. Načrt vas bo vodil skozi postavitev paviljona, ki traja 10 – 15 minut. Paviljon lahko stoji na zemlji in na betonu. S trakci ga lahko še dodatno fiksirate. Za razliko od senčnih dežnikov, se vam ne bo potrebno ukvarjati s premikanjem podstavkov in lovljenjem sence. Če se želite skriti pred pogledi sosedov, lahko enostavno namestite stranice. Prevoz paviljonov ne zahteva najema kobija. Zloženi so v škatlah, ki se jih namesti po širini prtljažnika. Paviljoni vas bodo ubranili pred lahkim dežjem, niso pa priporočljivi za predvidene nevihte z močnimi sunki vetra, saj jih ta lahko polomi.

Zahtevnejšim uporabnikom, ki niso omejeni s prostorom, priporočamo najem velikega paviljona. Paviljon sestavljajo težji nosilni drogovi iz jekla, poliesterske strehe, stranskih sten z okni ter osmih zaves. Material šotora ima UV 50+ zaščito in je vodotesen. Celotna teža paviljona je 70 kg in zahteva več pozornosti pri uporabi ustreznega prevoza. Tudi postavitev je zahtevnejša in traja dlje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij